Lauantaita

Maaliskuu maata näyttää ihan tosissaan. Mökillä varvikko on jo melkein sulanut. Tulin torstaina mökille pitkästä aikaa. On ollut niin haipakkaa, ettei olla ehditty tulemaan tänne. Nytkin jouduin tulemaan yksin, mutta mukavaahan täällä on yksiksenikin. 



Torstaina iltana oli melkoinen revontulisinfonia. Harvinaisen upeat reposet täällä etelässäkin. En jaksanut valvoa kovin pitkään. Kännykkäni ei tee revontulille oikeutta. 


Matkalla mökille pyörähdin Tokmannilla. Mitään muuta ei pitänyt ostaa kuin vessapaperia. Ensiksi kärryyn hyppäsi peikonlehti ja ruukku. Sitten sinne löysi tiensä hyppäsi ja kengät.
Lopuksi kärryyn eksyi vielä MySoda limsakone mökille, joka oli vähän heräteostos. Meillä joskus tuollainen limsakone olikin, mutta silloin se ei tuntunut omalta. Täällä mökillä menee paljon vichyä ja limppari, joten olen aina välillä ajattelut limsakoneen hankkimista, ettei vichyjä yms. tarvitsisi samalla lailla raijata. Nyt olen iloisesti suhautellut vadelmajuomaa. Hyvää on!
Ei musta pakkaamisen perusteella kukkakauppiasta tulisi.

Mun kodin kukat on vielä mökillä, kun en ole raatsinut kuljettaa niitä talvella. Olin huolissani mitä kukille on käynyt, kun mökillä käymisessä on ollut pidempi tauko. Ainoa, joka oli ottanut itseensä oli vähän aikaa sitten hankkimani ”timjamipuu”. 
After ja before kuvat.
 
Tässä hiukan epäkronologiset kuulumiset…

PS. Viikko enää maaliskuuta 🙈

Kommentit

  1. Taitaa olla sielläkin taas jo varvikko peittynyt. Hienot revontulet olet nähnyt. Possua harmittaa, kun ei onnistunut näkemään, vaikka kuulemma täälläkin näkyi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tosiaan tuli, mutta kun seuraavan kerran pääsen mökille näky on jo varmaan sama. Ilmeisesti noita revontulia on nyt jonkun aikaa nähtävissä enempi täällä etelässäkin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli