Sunnuntaita ja vähän muutakin....

Jos menee viikot nopsaan, niin menee nämä viikonloputkin. Uskottava se vaan on, että aika kuluu nopsaan ja muistettava, että joka hetkestä on nautittava!


Tällä viikolla olen liikkunut mukavasti. Toteutunut on 3 jumppaa, 2x kävelylenkki ja 1x kotitreeni. Lisäksi arkiliikuntojakin mahtui mukaan, joista musta melkein liikunnoiksi voisi laskea siemimetsällä käynnin ja nurmikonleikkuun. Jälkimmäinen oli yllättävänkin raskasta kun nurmikko oli päässyt niin pitkäksi.

Viikon syömiset oli ok. Viikonloppuna tuli hiukan herkuteltua, mutta tämä viikonloppu onnistui edellistä paremmin eli suunta on oikea. Viikonlopun herkkuja olivat vaalea uunituoreleipä ja rivi Fazerin sinistä. Toki ilman näitä herkkujakin olisin pärjännyt.

Nyt kotiaskareiden pariin; ruuanlaittoon ja pyörittämään pyykinpesukonetta, että saa pakattua reissuun vaatetta.

Alla kuva mun ruhtinaallisesta 3 omenan sadosta, kompostista löytyneestä peruna yllätyksestä, pihan kukista ja sieniretkestä...






Kommentit

  1. No hei, kolme omenaa on hyvä alku. Aikanaan istutin rivitalomme pihalle omenapuun. Nyt huomasin tuon asunnon olevan jälleen myynnissä. Ilmoituksessa oli lause "pihalla mm. omenapuu"... Siitä tuli paljon omenia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin ihan tyytyväinen noihin kolmeen omenaan, kun aattelin ettei ekana vuonna tuu mitään, mutta niin tuo luonto on ihmeellinen 😊.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli