Kännykkäkamera vs järkkäri

Kuvailen suurimman osan kuvista kännykkäkameralla ja mielestäni sillä saa ihan semi-kivoja kuvia erityisesti kun en ole mikään mestarikuvaaja.

Tässä kännykkäkameran otoksia

Nämä taas on otettu järkkärillä

Kuvia ei täysin voi vertailla, koska ne on otettu eri päivinä, eri kuvakulmista yms., mutta täytyy todeta, että järkkäri on järkkäri. Pitäisi varmaan useammin napata se käsiin, kun olen selattanut pahimman kuvansiirto-ongelmat. 

Tässä on päivällinen ja huominen lounas. Ihanan herkullisia kualkieryleitä ja pottua ;).

Tänään oli taas harrasteilta, talvikauden toisen harrasteporukan kauden avauskokous. Olipa mukava nähdä tätäkin porukkaa, juttua piisasi. Tuliaisiksi kokouksesta toin pussillisen omenoita, rouskis onpa ne hyviä. 

Lenkille en tänään päässyt, mutta huomenna tulee onneksi askelia iltaulkoilun merkeissä.

Iloa ja valoa keskiviikkoon!





Kommentit

  1. Mulla ei ole kuin kännykän kamera ja pokkari, mutta pokkarissakin on nykyään se vika, että siinä on säädöt viturallaan ja kaikki kuvat on kellertäviä. Enkä jaksa niin pitkään keskittyä, että saisin sen säädöt kohdilleen.
    Kännykän kanssa on se ongelma, että kaikki kuvat joudun lähettämään sähköpostiin - en saa siirrettyä niitä piuhalla koneelle. Siis ongelma on siinä, että pitäisi asentaa koneelle iföynistä jotain, mutta kun en osaa ja Pojalla on aina kiire tai en muista pyytää :D

    Ehkä kumpikin ongelma jonakin päivänä ratkeaa, siihen asti elän näin.

    VastaaPoista
  2. Mulla joskus sama ongelma, nykyään kun mulla on ipad on helppo apsin kautta laittaa kuvia. Sinäkin voit tehdä niin, että lataat puhelimeen blogger apsin ja tallennat kuvat otsikon alle ja tallennat luonnoksena, jonka jälkeen voit kirjoittaa itse tekstin tietskalla. Toki kännykän kuvat voi kierrättää picasankin kautta. Ehkä vähän epäselvästi selitetty, mutta kysyäkin voi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli