Siirry pääsisältöön

Hupsista heijaa juhannus meni jo

Juhannuksen paluuliikenne alkaa jo hiljentymään. Ajoimme vastavirtaan kun kävimme saattamassa teinin matkaan maailmalle. Olipa ihanaa kun ei tarvinnut jonottaa ruuhkassa.


Juhannus on sujunut mukavasti ystävien, perheen ja suvun kesken. Olen herkutellut ankarasti ja ensi viikolla näkee miten paluu arkeen onnistuu vai jääkö "herkkuputki" päälle. 

Ensi viikolla ollaan taas jännän äärellä kun pitäisi päästä torstaina silmäoperaatioon joka peruuntui alkukuusta. Saa tosiaan " koko rahan edestä" jännittää, kerta panikointi olisi riittänyt 😬.

Mukavaa sunnuntai ehtoota! Kommentit

 1. Onnea silmäoperaatioon! Hyvin se menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä toivon 😁. Torstaina on operaatio edessä.

   Poista
 2. Turvallinen arki on alkanut, syömisten suhteen ja suloinen vesisade. Onnea operaatioon, muistathan levätä sen jälkeen ja nauttia kesästä katsellen, kuunnellen ja nuuhkien kukkien tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Operaatio ja sen jälkeinen lääkitys pakottaa lepäämään, hyvä niin nyt on tullut hiukan valvottua. Nuuskuteltavaa hankin tänään lisää pihalle 😂.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Tiistai

Tänään olin ajatellut nauttivani ylhäisestä yksinäisyydestä sohvan pohjalla töiden jälkeen, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. Teinin illan harrastus oli peruttu, setä päätti ilahduttaa vierailulla ja velipoikakin päätti pyörähtää, että se siitä rauhaisasta illasta 😄. 
Huomenna ja torstaina onkin sitten illalla monenmoista menoa, mukavia juttuja harrastusten parissa. Välillä harrastuksiin lähteminen tuntuu "vaikealta" mutta niistä saatu ilo ja energia vie eteenpäin ja sitä jälkeenpäin ihmettelee sitä "lähtöhannausta". 
Maanantaina kokeilin kavereiden kovasti kehumaa nachopeltiä. Oikein makuisaahan se oli, mutta ei niin kevyttä.  Kuvittelisin, että voisin tehdä tuota toistekin.
Eilen kävin elokuvissa katsomassa Kingsmanin kakkososan (Kultainen kehä). Leffa oli Bond tyyppinen toimintaelokuva huumorilla höystettynä. Yksi suosikki näyttelijöistäni Colin Flirh tietysti teki elokuvasta entistä paremman. Elton John oli myös loistava. Ykkös osan katsoin dvd:ltä sunnunt…