Siirry pääsisältöön

Torstai on toivoa täynnä

Tänään julkistettiin yhteisvalinnan tulokset. Meillä ei tänä vuonna enää tarvinnut jännittää, mutta monessa ystävän perheessä oli tänään ilon hetkiä ja mutta myös harmitusta. 

Onnittelut kaikille opiskelupaikan saaneille! 

Tänään ostimme ensimmäiset varhaisperunat. Ne oli oikein makoisia vaikka ne oli ruattalaisia. Minä söin perunat salaatin ja nakkien kera kun en sillistä piittaa. Nakit maistui oikein makoisilta, ehkä sillä oli vaikutusta, etten ollut syönyt niitä kahteen kuukauteen 😀.


Kotvasen kuluttua alkaa saada oman maan satoa. Mukavan kokoisia raakileita on jo olemassa. 

Veljeltä sain kurkuntaimen. Kurkkua mulla ei olekaan ollut kasvamassa, ainoastaan tomaatteja, porkkanoita, salaatteja ja yrttejä.

Syreeni kukkii upeasti. Ensimmäistä kertaa noin upeasti meidän pihalla. En siis turhaan kärrännyt viime syksynä lisää multaa niiden juurelle ja lannoittanut. Kitkutellen kasvaneet pensaat ovat ottaneet myös kasvupyrähdyksen.


En oikein ymmärrä miten taas ollaan torstaista, minä se jaksan aina vaan ihmetellä ajan kulkua 😂. Vähän aikaa kun ihmettelen, se onkin sitten jo perjantai 🤣.

Tänään on ollut mukavan aktiivinen päivä.

Nyt höyhensaarille, öitä!Kommentit

 1. Ihanan näköisiä perunoita. Minun pitänee ensin kuluttaa vanhat jääkaapista ennen kuin voin ostaa uusia.
  Ajan eteenpäin kiitäminen on kyllä uskomatonta. Päivät, viikot, kuukaudet vain hujahtaa ohi. Eipä tartte valittaa pitkästymistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet potut on todella hyviä.

   Juu on se hyvä että aika menee nopsaan.

   Poista
 2. Peri kertaa on ruåttalaisia perunoita syöty. Ihan hyviä nekin oli ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei voi valittaa ruattalaisia pottujen kasvatuksesta 😀

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mä en oo vielä "päässyt" kuin espanjalaisiin mansikoihin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Tiistai

Tänään olin ajatellut nauttivani ylhäisestä yksinäisyydestä sohvan pohjalla töiden jälkeen, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. Teinin illan harrastus oli peruttu, setä päätti ilahduttaa vierailulla ja velipoikakin päätti pyörähtää, että se siitä rauhaisasta illasta 😄. 
Huomenna ja torstaina onkin sitten illalla monenmoista menoa, mukavia juttuja harrastusten parissa. Välillä harrastuksiin lähteminen tuntuu "vaikealta" mutta niistä saatu ilo ja energia vie eteenpäin ja sitä jälkeenpäin ihmettelee sitä "lähtöhannausta". 
Maanantaina kokeilin kavereiden kovasti kehumaa nachopeltiä. Oikein makuisaahan se oli, mutta ei niin kevyttä.  Kuvittelisin, että voisin tehdä tuota toistekin.
Eilen kävin elokuvissa katsomassa Kingsmanin kakkososan (Kultainen kehä). Leffa oli Bond tyyppinen toimintaelokuva huumorilla höystettynä. Yksi suosikki näyttelijöistäni Colin Flirh tietysti teki elokuvasta entistä paremman. Elton John oli myös loistava. Ykkös osan katsoin dvd:ltä sunnunt…