Epäonnistuneita suhteita

Viime aikoina mulla on ollut epäonnistuneita suhteita, joista tuorein on viime yöltä. Meillä tuli nukkumatin kanssa ryppyrakkauteen. Heräilin useamman kerran viime yönä ja puol viiden jälkeen en enää saanut unta. Erityisen harmilliseksi sen teki, että olin mennyt puolen yön kieppeillä nukkumaan. Päivästä kuitenkin selviydyin, vaikka huumori oli koetuksella kun työkone työpäivän loppumetreillä lagasi ja vino pino tulosteita katosi bitti avaruuteen. Tosin ehkä hyväkin kun kello huiteli jo viittä eli jos kone ei olisi tiltannut olisin ollut töissä ties kuinka myöhään.  Jännityksellä odotan onko verkkoyhteydet työkoneelle palautuneet yön aikana ja onko tiedostot tallessa. 

Pienelle lenkille olisin mennyt, mutta sateesta sain tekosyyn sohvailuun. Huomenna on tavoitteena päästä lenkille, edes pienelle.

Milläköhän sen nukkumatin lepyttäisin. niin ja herra vaa'an... Tykkäisiköhän ne mun kesällä löytämistäni herkuista 🤣. Nuo on mahottoman hyviä!







Kommentit

  1. Nukkumatti on nyt ilmeisen kiukkuisella tuulella. Häipyi minunkin luota parin tunnin jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Voi ei...olenkohan minä sitten pitänyt Matista kiinni liian tiukasti? Tänne se nimittäin on - onneksi - tullut hyvinkin ajoissa. Toisaalta, estää lukemasta sängyssä, olen jo ainakin kolme iltaa lukenut sitä yhtä ja samaa sivua, enkä vieläkään tiedä, onko ne vompatit saapuneet sinne saarelle vai ei...
    Kyseessä on siis Possu Munkin suosittelema nuorten kirja, johon minäkin "lapsellisuuttani" tartuin :)

    No, ajan sen Nukkumatin tiehensä, tai ainakin poikkeamaan teidän kummankin luona sen verran, että saatte unen päästä, tai edes kantapäästä, kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vinkkaa sille nukkumatille et muistaisi Repua ja Laiskiaista, mutta varmista, että se muistaa käydä edelleenkin siellä Pöllölässä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli