Perjantai ja lauantai

Perjantai meni työpäivän jälkeen, vielä myöhään harrastus riennoissa enkä enää jaksanut päivitellä. Eilinen meni syömisten puolesta oikein hyvin.

Päivä meni siis saman tyyppisellä peruskaavalla kuin aiemmatkin päivät. Toisin sanoen puuro, salaatti, salaatti ja iltapalaksi mandariini.

Illan salaatti oli niin iso annos, ettei enää illalla ollut nälkä, mutta jotain piti ottaa suuhunsa. Tuo 4 ateriaa päivässä on ihan minimi.


Lauantai on mennyt ihan makoillessa ja äänikirjoja kuunnellessa. Todellinen laiskiaisen lauantai.

Kuvassa on aamupala tai pikemminkin lounas, joka sisälsi tuorepuuroa, kahvia ja lasillinen tuoremehua. Lounassalaatti, joka tuli syötyä vastaavasti myöhään iltapäivälla. Salaatti oli niin ruokaisa, että ainakaan vielä ei ole tullut fiilistä, että tarvitsisi syödä toinenkin salaatti. Tuossa salaatissa oli salaattiaineiden lisäksi lohta ja avokadoa, joten se oli todella ruokaisa.

Iltapalaksi ajattelin tehdä vielä rahka-annoksen.


Aterioita pitäisi olla pikemminkin viisi kuin tuo kolme joka tulee tälle päivälle, mutta en halua syödä ihan vaan sen takia, että kertoja tulisi riittävästi. Toki voisin tarkistella annoskokoja eli jakaa noita annoksia pienemmiksi eriksi. Tärkeintä on nyt opetella syömään järkevästi ihan joka päivä, se vaan tuntuu niin vaikealta. Yritän päästä tästä on-off moodista pois. Nyt syön joko yltiöterveellisesti tai sitten ohan holtittomasti. Holtittomuus käydellä ei voi kroppakaan hyvin, saati sitten mieli.


Muistuttelisin teitä tuosta arvuuttelusta, että milloin 100.000. lukukerta tulee täyteen.

Leppoisaa joulukuun alkua!




Kommentit

  1. Ollaan mieluummin hiljaa vaan kisasta.. Mitä vähemmän vastaajia, sitä paremmat mahkut itellä voittaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Säännöllinen syöminen, siinä hyvä tavoite. Muista, että ruoka on myös ilon ja nautinnon lähde, siitä saa nauttia. Meillä yritetään syödä terveellisesti, runsaasti väriä kasviksista. Yksinkertainen on monesti parasta. Hyvää ja virkeää joulukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kyllä nauttia ruuasta. Kohtuuden ja nauttimisen löytäminen syömisessä on kovasti työn alla kun sitä tulee helposti nautittua liikaa.

      Mukavaa ja virkeää joulukuuta myös sinne!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli