Herkkulakko, day seven

Viikko herkutonta on onnistuneesti takana. Herkuttomuuden lisäksi salaattien osuus lounaista/päivällisistä on kehittynyt hienosti. Viikon verran olen nyt kirjoitellut päivän ruokailut täällä blogissa. Ensi viikon ruokailut jatkuvat saman tyyppisinä, joskin vielä tiukempina, niitä en sitten enää kirjaile ylös. Tiukentelen 3-4 viikkoa, että mahdun juhlamekkooni, joka on "kutistunut" vuoden aikana. Muutama viikko sitten todettiin naapurin kanssa, että alueen ilmassa on täytynyt olla jotain vaatteita kutistavaa :D. Tiukennuksen jälkeen on tarkoitus jatkaa hiukan höllemmin, muttei aivan vallattomasti, kuten helposti käy.

Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä. Kävimme kokeilemassa escape roomia eli ongelmanratkaisu/tiimipeliä, jossa on tunti aikaa selvittää tehtävä ja paeta huoneesta. Aivan huippu juttu, suosittelen. Seuraava seikkailu on jo poppoollemme varattuna.

Päivän ruokailut eivät ole menneet parhaimman mahdollisen rytmityksen mukaan. Annokset on olleet isohkoja, tosin lounas ja välipala ovat puuttuneet kokonaan.

Syömiset
Aamu: jättiannos tuorepuuro
Päivällinen: pasta carponara
Iltapala: savulohta ja salaatti

Juomat: vesi ja maitokahvi

Emännän tuorepuuro ja isännän aamurahka

Päivällinen pasta carponara, jonka nautin ravintolassa

Iltapalaksi savustettua kirjolohta

Tähän päätteeksi vielä paprikapäivitys, kypsyy, kypsyy.

Tsemppiä tulevaan viikkoon!






Kommentit

  1. Hieno viikko takana - taisit selvitä meistä kolmestä parhaiten, Possumunkille ja mulle kävi "vahinko". Mulle kävi oikeasti vahinko, kun en lukenut kaupassa mitä energiapatukka sisältää, otin vain nopeasti hyllystä jotain mikä ei näytä suklaapatukalta ja tulin huijatuksi. No, niitä on vielä kaksi jäljellä "pahan" päivän varalle, joita toivottavasti ei ihan pian tule.

    TSEMPPIÄ ENSI - JA TULEVIIN VIIKKOIHIN! (Tota vaatteita kutistavaa ilmaa on kai levinnyt ympäri Suomea, luulen ma. Tai sitten vika on vaatekaapeissa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko oli todella hieno. Hienosti sullakin meni. Tsemppiä myös sinne!

      Poista
  2. Onneksi olkoon! Voitit siis ensimmäisen erän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Possu, mutta eihän myö kisailla, vaan tsempataan toinen toisiamme.

      Poista
  3. Hienoa, herkullisia annoksia ja menestystä kevennyksessä. Vaatteita kannattaa sovitella joka viikko, kannusteeksi... niin minä teen. Iloa kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annokset oli todella herkullisia. Tänään onkin sitten himmailtu ruokailuja, ihan ilon kautta. Täytyy ottaa tuon mekon kanssa viikko sovitus ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli