Huonosti nukuttu yö

Herkkukuva varoitus...

Eilen tuli mentyä myöhään nukkumaan ja aamuyöstä heräsin pyörimään sängyssä. Nukuttua ei tullut kuin muutama tunti. Aamusta ei vielä niin väsyttänyt, mutta väsymys kasvoi iltapäivää kohti ja oli huipussaan kun ajelin kotiin kuuden jälkeen töistä. Radio pauhasi, lämppäriä piti laittaa viileämmälle ja läpsytellä poskia :). Viimeiset parikymmentä kilsaa oli melkoiset ja jos matkaa olisi ollut vielä paljon jäljellä, olisi ollut ihan pakko pitää breikki. Tänään uutisaiheina oli Aarnion oikeudenkäynti ja Supon turvallisuusselvitykset, ei niin mediaseksikkäitä aiheita kuin eilen.

Tänäänkin tosiaan upea aurinkoinen sää. Auringonlasku oli upea, niin kuin eilenkin, mutta se jäi selän taakse kotiin päin ajaessa. Nopean räpsyn nappasin liikennevaloissa "seisoessa". 


Ö
Kotiin päästyä oli hurja nälkä ja apetta oli saatava pikaisesti nassuun. Onneksi kaapissa oli järkeviä valintoja valmiiksi laitettuna. Ruuan jälkeen, en saanut itseäni tunkattua lenkille vaan jömähdin sohvalle. Eilen tein kotitreeni, siitä olen ylpeä. 

Vähäks oon muuten ylpee (jo toisen kerran tänään) itsestäni. Vanhaa sanalaskua siteeraten "kukas kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse" :D. Muu perhe herkutteli mun suosikki suklaajäätelökakulla, mut mä vaan tyydyin ottamaan kuvan. Herkuista siis kieltäydytty tänäänkin hienosti.


Tsemppiä kaikille herkkujen kanssa taisteleville! 

Miau ;)



Kommentit

  1. Sulla on tahdonvoimaa. Ja mulla käsi lipsuu. Piti klikata julkaise, niin klikkasinkin kirjaudu ulos... höh

    VastaaPoista
  2. On ja ei :D. Välillä se on vaan niin helppoa, mutta sitten kun iskee herkkuputki päälle ei oo.

    VastaaPoista
  3. Miten joku voikin vaan istua ja katsella vieressä kun toiset herkuttelee? No me tietysti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli