Perjantai päivistä parhain

...ja taas mä hehkutan perjantain ihanuutta. Pidän kovasti työstäni ja viikot menee hurjaa vauhtia, mutta en vain voi olla silti pitämättä viikonlopuista ja perjantaista. Mä taidan toistaa itseäni joka perjantai ;D.

Tänään oli töissä huippuinnostava päivä, sillä flowlla jaksaa pitkään. Olen joskus aikaisemminkin maininnut, että pidän työstäni.

Otin aamulla auton takakonttiin jumpparepun, mutta Laiskiaisen on tunnustettava olleensa laiska ja jättäneensä jumpan väliin. No, tässä on vielä iltaa aikaa jumppailla kotona. 

Iloa tuo myös hyasintti, joka vienolla tuoksullaan lisää joulun odotusta.








Kommentit

  1. Perjantai on meilläkin rentoutusilta. Kuunnellaan radiosta klo 18:05 alkavaa puhelintoivekonserttia, poltetaan kynttilää, juodaan teetä, syödään hedelmiä ja manteleita, pähkinöitä ja huilataan. Jotenkin tuntuu työviikon jälkeen hyvältä kotoilla, vaikka sitten neuleen ja kirjan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puhelinlangat laulaa on huippu, jos oon perjantaina siihen aikaan autolla liikkeellä, niin sitä tulee kuunneltua. Lapsuuden kodissa sitä kuunneltiin perjantaina aina saunavuoron jälkeen. Kotona tulee harvemmin kuunneltua radiota.

      Poista
  2. Possu miettii, että mitähän kivaa työtä Laiskiainen mahtaa tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laiskiainen mm. suunnittele, valvoo, seuraa, opastaa, hankkii ja kehittää :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää